HIGH-TECH
WÄRMEPUMPEN
 

Профил на Компанията

0610e29c3d

Фирмата е една от първите в Европа, започнала производството на термопомпи в промишлен мащаб. OCHSNER WÄRMEPUMPEN вече има значителен дял на пазара за иновативни отопления и технологии за климатизация в Австрия и Германия, така, както и в Източна Европа.


Тя също така осъществява продажби и управлява сервизни центрове в тези страни. Продуктите на OCHSNER могат да бъдат намерени също и в много други европейски държави и дори в отдалечената Австралия.


OCHSNER се разглежда като технологичен лидер и е един от най-известните европейски производители  в сектора. Във фирмения завод в Хааг в момента се произвеждат до 8000 термопомпи годишно.


OCHSNER - сила чрез традиция


Главният офис на OCHSNER е основан в Силезия през 1872 година. По това време, обаче, продуктовата гама на компанията е ограничена до уреди и помпи.


Между 1946г. и 1992г. фабриката Linz е известна със своите технически постижения в производството на помпи. Сред клиентите й са добре известни международни машинострителни компании за обурудване като Военноморските сили на САЩ и НАСА.


От 1992г.Карл Окснер и екипът му са концентрирани изключително върху термопомпи. В момента той е подпомаган от сина си Карл Окснер Младши.

 

73d2e73c05_120

С поглед към бъдещето

Нашата визия е да използваме енергията на околната среда, за помогнем подсигурвянето на нашето общо национално и глобално енергийно бъдеще. В тази стратегия е включено и намаляването на вредни емиисии и опазването на изчерпаемите природни ресурси.