HIGH-TECH
WÄRMEPUMPEN
 

Преимущества

ПРЕИМУЩЕСТВА


У дома е най-добре


Дом, в който имате истинско усещане за комфор ще допринасе значително за качеството на живот. Това започва още от избора на различни строителни материали, продължавайки с декорации и обзавеждане и се завърши с много малки неща, които правят къщата ваш дом.

Един от основните фактори, тук е правилната отоплителната система. Ето защо ние сме обобщили основните ползи от термопомпите OCHSNER за вас:

d15881b140_120

Икономия

Термопомпи OCHSNER имат най-ниска текущите разходи в сравнение с други отоплителни системи. Понижете разходите за отопление със слънчева енергия от околната среда, защото слънцето не ще ви изпрати сметката.
повече

00a0b0713d_120Инвестиция

Една термопомпена система на OCHSNER е най-добрата и безопасна инвестиция днес, особено по време на валутната криза. Никоя спестовна сметка няма да бъде от по-голям интерес за вас. Без спекулативни рискове, за които да се притеснявате, както е при акциите и фондовете.
повече

9a11c81438_120

Природа

Енергия на околната среда, вместо енергията от изкопаеми горива от въглища, нефт или газ. Отказ за възобновяема енергия от слънцето и от дълбините на земята. Защитете природата с помощта на отопление без вредни емисии.
повече

ce814512e3_120

Комфорт

Насладете се на уникален комфорт в резултат на приятна топлина през зимата и леко охлаждане през лятото. Термопомпата осигурява приятен климат в помещението, независимо от това дали това става чрез подово, стенно отопление, вентилаторни конвектори или радиатори.
повече

5784050f2c_120

Удобство

Отпуснете се - термопомпата Ochsner ще свърши останалото за вас. Напълно автоматична експлоатация на термопомпата осигурява максимална степен на комфорт и надеждна работа - без да се налага да се мисли за горива, пепел или емисии.
повече

caa3201812_120

Сигурност

Уверете се, че можете да оставите вашите притеснения назад. Сигурност на доставките чрез използването на неограничена екологична енергия, сигурност на планиране, произтичаща от професионални съвети и пълна продуктова гама, експлоатационна надеждност в резултат на качеството и на екипа за поддръжка на клиенти.
повече

5087e18d3d1_120_01

Качество

OCHSNER е синоним на качество. Това означава, сигурност, удобство и изключително ниски разходи. OCHSNER доставя това, което много други само обещават!
повече