HIGH-TECH
WÄRMEPUMPEN
 

Термопомпи

Термопомпи

Енергоспестяваща, икономически ефективна, устойчива и с гарантирано бъдеще - това са основните характеристики на модерната, правилно монтирана термопомпа. Термопомпите на OCHSNER предлагат прецизни предимства за отопление, охлаждане и топла вода. И системата е изключително проста:

 

Термопомпата използва енергията от околната среда, която се съхранява във въздуха, земята и водата- естествените източници на топлина. Голяма част от тази екологична енергия идва от слънцето, но топлината идва също и от дълбините на земята. Тези възобновяеми енргийни източници се отопляват от ниски до високи температурни нива с помощта на сложна технология, което ги прави подходящи за отопление.

 

Можете да разберете как работи термопомпата, как могат да се използват различните източници на топлина, и предимствата на технологията на OCHSNER, в сравнение с конвенционалните системи

80b40b89ec_120

Топлинни източници

Термопомпите използват екологична енергия - енергия от слънцето или дълбоко под земята. Тази топлина от околната среда се съхранява в различни източници на топлина: вода, земя и въздух.

Разберете повече за тези различни източници на топлина и как те се използват.

0a8020d1b9_120

Приложения

Термопомпите могат да се използват за отопление, охлаждане и топла вода за отопление. Термопомпи OCHSNER са подходящи за най-различни области на приложение, включително новите развития и ремонти, лъчисто отопление и радиатори
повече

08ab740202_120

Как работят

Научете повече как този отдавна открит процес, но все още усъвършенстващ се работи.
повече

ce75ef9a5b_120

Технологията на OCHSNER

Закупуването на нова отоплителна система е решение, което се взима за десетилетия напред. Опитът, иновациите, най-високо качество, широка гама и подходящия дизайн са ключови фактори, влияещи върху избора на най-добрата и най-надеждната система.
Разберете защо можете да разчитате на Ochsner тук.

9d2d1b41af_120

Термопомпен контрол

OCHSNER разчита на интелигентни системи за контрол, за да управлявате вашите домашни комунални услуги. Перфектната технология на най-съвременния контролер Ви дава удобство, надежност и изключителна енергийна ефективнност.

повече

2a573c7f40_120

Възобновяема енергия

Как се разработват възобновяемите енергийни източници през последните десетилетия, и каква роля ще играе енергия от околната среда в енергийния микс на бъдещето? Тук можете да намерите повече за днешните първични източници на енергия, отопление и климатизация, както и предимствата и потенциала на топлина от околната среда.

повече