HIGH-TECH
WÄRMEPUMPEN
 

Технологията OCHSNER

ce75ef9a5b

Сигурност чрез опитност

Преди тридесет години въпроси, свързани с опитност не се появяваха, тъй като тогава едва имаше производители на термопомпи.

Понастоящем термопомпите започват да се превръщат в най-широко употребяваните системи за отопление. Много производители на системи за отопление навлизат в тази технология, дори онези от тях, които отхвърляха, дори с години се противопоставяха на технологията. Няма, обаче, заместител на опитност.

 

Иновации и технически напредък

Настоящите десетилетия опит, комбиниран с интензивни проучвания и развитие, направиха OCHSNER технологичен лидер. Заедно с нашата широкообхватна продуктова гама и абсолютен ангажимент към качеството във всички сфери, това означава множество от предимства за вас, включващи най-удачният избор за термопомпена система и висока степен на икономическа ефективност, дълъг живот на експолоатация на системата. Вашата термопомпа ще ви осигури икономически рентабилен актив, който не само ще увеличи стойността на вашия дом, но и ще ви подсигури активна възвращаемост.  

 

Надеждно обслужване на клиента

Ние сме тук, когато имате нужда от нас. OCHSNER има обширна мрежа за облужване на клиентите, която е на разположение дори и през уикендите и по време на официалните празници чрез нашата гореща линия за обслужване на клиента.

Нашите сервизни техници са експерти в тремопомпите. В техните сервизни коли има всичко, необходимо за решаване на какъвто и да е проблем, който бихте могли да имате.

Термопомпените системи на OCHSNER не изискват поддръжка, но регулярните проверки ще гарантират, че вашата отоплителна система работи ефективно и че отоплителните ви разходи са възможно най-ниски. Правилната грижа, проверката и почистването на вашата термопомпа ще удължат живота на вашата отоплителна система.

 

Термопомпата често се смята за сърцето на къщата: тя осигурява отопление на къщата, охлаждане и топла вода. Затова трябва да сте сигурни, че тя ще бъде там, ако имате нужда от нея. Ето защо нашият уникален Технически отдел за обслужване на клиентите е на разположение на нашите клиенти.

Над 30-годишен опит в термопомпената технология показва, че не само разполагаме с водещите технологии, но и с опитен персонал за обслужване на клиенти. Нашите сервизни техници са експерти в термопомпите, които преминават през продължително външно и вътрешно професионално развитие. С всички съоръжения и оборудване, предвидени в техните служебни коли, са в състояние да разрешат всеки възникнал проблем надеждно и на място.

Обслужването на клиентите на OCHSNER е на ваше разположение по всяко време, за пускане в експлоатация, поддръжка и ремонт.

 Услуги

Обслужването на клиенти от OCHSNER е истинска техническа поддръжка в къщата. Услугите, предоставени от нашия екип,  са представени тук.

 

Обслужване на клиента от OCHSNER- винаги тук за вас

Извършената продажба не представлява края на нашия личен ангажимент към нашите клиенти. Съответният сервиз за обслужване на клиенти на OCHSNER ще осигури надеждна и експертна подкрепа при реализация на цялата отоплителна система.